2013. január 19., szombat

Csirkemell bacon-nel, sajttal, paradicsommal




Hozzávalók
csirkemell filé
szeletelt bacon
paradicsom
reszelt sajt

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Nem kell megsózni, mert a szalonna, amibe tekerjük kellően sós ízt kölcsönöz neki. Az előbbiek szerint tehát a csirkemell szeleteket egyenként egy szelet szalonnába tekerjük. Vékonyan kiolajozott tepsibe fektetjük őket.
Paradicsomot szeletelünk és minden hússzeletre két karika paradicsomot helyezünk. Végül beborítjuk reszelt sajttal. Én vegyesen használok sima és füstölt sajtot.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütöm. Nem szoktam letakarni alufóliával, mikor a sajt szépen megpirul rajta, akkor biztosan finoman átsült a csirke is.
Köretként legjobban a krumplipürét szeretjük hozzá.

Egyszerű, gyors, finom, guszta. :)